Veel van mijn praktijkbezoekers die 50-plus zijn, hebben te maken met over- of ondergewicht, voortdurende moeheid, lusteloosheid, somberheden en depressies, ze kunnen niet tot initiatieven komen, hebben pijnen zonder fysiek aantoonbare oorzaken en ga zo maar door. Maar...

Ayurvedische adviezen helpen goed, maar soms is er méér nodig om tot een krachtig initiatief te komen. Met Yoga, Pilates, hardlopen enzovoorts is niets mis, maar toch zie ik té veel 50-plussers die ondanks al die bewegingsculturen niet tot hun krachtbron kunnen komen.

Wel onder mijn persoonlijke begeleiding!

Gedurende een traject van 8 weken doe je samen met een kleine groep onder mijn leiding, grond- en kickboks-oefeningen. Dat doe je op een bokszak (geen sparring dus je hoeft nergens bang voor te zijn). Ik begeleid je in een explosief én meditatief oefenschema en zorg dat je tot je krachtbron komt. Deze sessies duren telkens één uur en worden op de dinsdag- en/of woensdagochtenden gegeven van 11.00 tot 12.00 uur in Nijmegen. Je schrijft je dus in voor een 8-weken traject voor slechts € 114,=. Heb je belangstelling dan vraag je bij mij vrijblijvend de kennismakingsbrief aan die ik je per omgaande mail. Daar staat nog meer informatie in en een inschrijfmogelijkheid. 

Natuurljk hoef je niet persé ouder dan 50 jaar te zijn, maar ik richt mij wel op die groep. Mijn trainingen vormen een echte REMAKE van jouw lichaam en geest. Je conditie neemt toe, je lichaamsgewicht wordt gebalanceerd, je gaat weer heerlijk stromen en je blijheid, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid nemen toe!. Kom tot actie en vraag vrijblijvend de brief aan, je zult er géén spijt van krijgen!

We beginnen weer op 5 en 6 september 2017!