Voorjaar, zomer, herfst en winter.. Hoe kun je alle seizoenen heerlijk doorkomen, lichamelijk en geestelijk gezond en jezelf echt goed voelend? Bij velen van ons ontbreekt het aan praktisch niets. Nederland staat bekend als welvarend, er is aan niets gebrek. Of toch wel? Een slecht humeur, altijd maar weer die hooikoorts, stress op het werk en stress thuis, vermoeid voelen, lusteloos en/of zwakjes. Eigenlijk zijn er dan wel tekorten: aan energie, goede humor, een gezonde immuniteit, een lekker lichaamsgevoel en innerlijke blijheid. Geen kwestie van het lot, maar van je eigen initiatief! Lees verder!

Worden wie je bent? Nee, worden wie je zijn kunt!

De AYURVEDA is vrij uniek in het reinigen van de mens. Het bijzondere daarvan is, is dat ze zich niet richt op de mens in het algemeen maar op jou, op jouw individu. Jíj wil gereinigd worden met een eígen reden. En dat wórdt je dan ook, gewoon in je eigen huis, met voortdurende persoonlijke begeleiding. Het programma is alsvolgt:

- het persoonlijk Ayurveda consult

gedurende een consult van ca. 2 uren wordt er een heldere analyse van je gemaakt. Wat en hoe je constitutie is samengesteld wordt duidelijk en rustig uitgelegd (op papier). Al je vragen over je gezondheid worden besproken. Dit (eenmalig) consult vormt de basis van jouw reinigingskuur.

- je persoonlijk programma

ter plekke wordt het persoonlijk programma met je besproken. Een aantal dagen vasten wordt vaak geadviseerd maar is niet standaard. Jouw menstype en gezondheidssituatie is daar bepalend voor. Je kunt eventueel kort vasten, bijvoorbeeld 3 dagen, of een hele week. We overleggen daarover. De kuur zelf kan tot 2 weken duren. Je gaat ook naar huis met een speciale Ayurveda thee-samenstelling die je elke dag drinkt. Alles volgens mijn recept en aanwijzingen (en don't worry, de thee is heerlijk!). Ook krijg je wat Ayurvedische middelen mee om tijdens de kuur je bloed zo goed mogelijk te reinigen. Alles is van puur plantaardige oorsprong, veilig, aangenaam en verantwoord.

-je persoonlijke Ayurveda Pastabehandeling (Ubtan)

rond het eind van je reinigingskuur, dus meestal een aantal dagen later, ontvang je een heerlijke Ayurvedische pastabehandeling. Je lichaam wordt ingesmeerd met een echt unieke Ayurvedische pasta (een soort modder, maar lekker geurend) die goed detoxificeert en daarom ook genezend is voor de huid.

 

Kortom: we werken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen!

Neem contact met me op voor meer informatie of bel gerust voor een afspraak.

Het tarief voor dit hele pakket bedraagt slechts € 299,=.