Vooral als je wat ouder bent, is het goed om te denken dat er véél meer in je zit dan je voelt! Ben je 40-plus, 50- of 60-plus? Laat mij dan aan jou bewijzen dat je voor een echte remake kunt gaan!  Voeg echte kwaliteit toe aan je leven door je te verjongen en je energie te herscheppen. Want... 

met Wakker-Worden Yoga onder mijn persoonlijke begeleiding ga je je grenzen verschuiven. Veilig, spannend, opwindend en energetisch!

Onder mijn leiding doe je -met een klein groepje- oefeningen op de grond en op de bokszak. Ik begeleid je in een explosief én meditatief oefenschema en zorg dat je tot je krachtbron komt. Deze sessies duren telkens één uur en worden op afspraak gegeven in Nijmegen. 

Natuurlijk hoef je niet persé ouder te zijn, maar ik richt mij iets meer op die groep. Mijn trainingen vormen een echte REMAKE van jouw lichaam en geest. Je conditie neemt toe, je lichaamsgewicht wordt gebalanceerd, je gaat weer heerlijk stromen en je blijheid, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid nemen toe!.

Programma: intense training op de bokszak - cardio-training op de vloer - meditatie  -  martial arts training op vloer en bokszak (geen sparring, dus alles is veilig).

Kosten: € 17,50 per losse sessie of € 75,= per serie van 5 sessies.