Vooral als je wat ouder bent, is het goed om te denken dat er véél meer in je zit dan je voelt! Ben je 40-plus, 50- of 60-plus? Laat mij dan aan jou bewijzen dat je voor een echte remake kunt gaan!  Voeg echte kwaliteit toe aan je leven door je te verjongen en je energie te herscheppen. Want... 

met S.W.A.M.I.  Yoga onder mijn persoonlijke begeleiding ga je je grenzen verschuiven. Veilig, spannend, opwindend en energetisch (gratis proefles!).

S.W.A.M.I.: Stilte - Werk - Ayurveda - Meditatie - Inzicht

Gedurende een traject van 8 weken doe je samen met een kleine groep onder mijn leiding oefeningen op de grond en op de bokszak. Ik begeleid je in een explosief én meditatief oefenschema en zorg dat je tot je krachtbron komt. Deze sessies duren telkens één uur en worden op de dinsdag- en/of woensdagochtenden gegeven van 11.00 tot 12.00 uur in Nijmegen. Je schrijft je dus in voor een 8-weken traject voor slechts € 114,=. Heb je belangstelling dan vraag je bij mij vrijblijvend de kennismakingsbrief aan die ik je per omgaande mail. Daar staat meer informatie in en een inschrijfmogelijkheid. 

Natuurlijk hoef je niet persé ouder te zijn, maar ik richt mij iets meer op die groep. Mijn trainingen vormen een echte REMAKE van jouw lichaam en geest. Je conditie neemt toe, je lichaamsgewicht wordt gebalanceerd, je gaat weer heerlijk stromen en je blijheid, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid nemen toe!.

Programma: intense training op de bokszak - cardio-training op de vloer - meditatie  -  martial arts training op vloer en bokszak (geen sparring, dus alles is veilig).

Kom tot actie en vraag vrijblijvend de brief aan, je zult er géén spijt van krijgen!

We beginnen weer op 5 en 6 september 2017! Of kom op een van die dagen voor de gratis proefles!

[Over 'SWAMI': de training die ik geef valt niet onder de bekende hatha-yoga richtingen. Ik was vroeger in de leer bij Swami Sharanji, een meester die al deze disciplines beheerste en onderwees. De training is zó uniek dat ik zijn titel (en mijn naam) Swami heb aangehouden om de elementen van deze yoga een plaats te geven..]