AYURVEDA STOELMASSAGE!

Blijf niet rondlopen met spanningen of pijnklachten of geef jezelf eens een heerlijke behandeling voor vitaliteit en rust.

De Ayurveda stoelmassage is een beetje stevig, maar juist daarom lekker losmakend en heel ontspannend. Je nek, schouders, boven- en onderrug worden vakkundig gemasseerd met Ayurvedische olie. Vervolgens krijg je een hele echte hoofd- en gezichtsmassage! Dit alles duurt ca. 30 minuten. Tarief: € 28,= (pinnen of gepast) Je kunt praktisch elke werkdag terecht volgens afspraak. Bel even naar 06-553 007 52. 

VOLLEDIGE AYURVEDISCHE OLIEMASSAGE.

Deze massage, ook wel de 'abhyanga' genoemd, is een traditionele massage van je lichaam. Terwijl je heerlijk ontspannen op een luxe massagetafel ligt, wordt je op een aangename wijze helemaal ingeolied met fijne warme kruiden-oliën van Indiase herkomst. Deze zijn geneeskrachtig en volkomen natuurlijk. Ook je hoofd wordt -geheel traditioneel- gemasseerd, een heerlijke behandeling die je nooit meer zal vergeten. Je gezicht behandel ik met verfijnde Indiase crèmes en lotions die verjongend en verfrissend werken.

Spreekt het je aan, dan overleggen we eerst even telefonisch. Het tarief bedraagt € 95,= wanneer je zelf de vijf baddoeken meebrengt of € 102,50 wanneer je ze van de praktijk huurt (pinnen of gepast).

DE SHIRO-DHARA.

Shiro-dhara betekent: een dienst verrichten (dhara) aan het hoofd (shiro). Het is een der meest unieke geneeskundige behandelingen die bestaan en alleen bekend in en vanuit de Ayurveda. Gedurende ruim een uur sijpelt er een speciale olie over je voorhoofd. De behandelaar zorgt voor bepaalde bewegingen ervan plus het up to date houden van de olie. Ze stroomt vanuit een speciale pot (dharachatti) die bevestigd is aan een traditionele houten standaard. Gedurende deze behandeling doezel je weg.. je valt niet in slaap maar je waken is er ook niet. Vanuit een andere wereld verkeer je in diepe rust, je kosha's  (dat zijn etherische lagen van je lichaam) worden gereinigd. Sommigen noemen de uitstraling der kosha's aura. Gedurende de SHIRO-DHARA wordt ook je lichaam zachtjes gemasseerd. Wát ik er ook over zeg, je moet het beleven om het te begrijpen. Tarief: net als bij de oliemassage € 95,= óf 102,50.