HET AYURVEDA CONSULT.

Het Ayurveda consult vindt plaats in Wijchen en is in principe éénmalig; het kan maximaal twee uren in beslag nemen. Tijdens het consult gebeurt het volgende:

-intake-gesprek. Hierbij is er aandacht voor alles wat met je gezondheid of ziekte of klachten te maken heeft.

-als je medicijnen of/en supplementen gebruikt, wordt dat besproken.

-een polsonderzoek.

-indien relevant: ook onderzoek van tong, gewicht, hart en bloeddruk.

-aan de hand van het polsonderzoek wordt je constitutie (je persoonlijke type) uitgebreid besproken.

-adviezen voor je voeding, medicijngebruik, persoonlijke levensstijl.

Het consult gebeurt in alle rust en vertrouwen. Ik schrijf alles helder op wat voor jou van belang is en dat krijg je mee. Al je vragen worden beantwoord. Het komt ook voor dat ik aan de hand van alle gegevens een Ayurvedisch verslag schrijf en dat zo spoedig mogelijk naar jou mail. Aan de hand van dat verslag kun je reageren en kan er gecorrespondeerd worden. Dat behoort tot mijn emailservice en is kosteloos.

Met welke klachten kun je terecht?

Je kunt met alle klachten terecht zolang je in staat bent mijn praktijk te bereiken. Begrijp goed dat ook de Ayurveda geen wondergeneeskunde is. De Ayurveda kan lang niet iedereen genezen, ze kan je echter wel heel vaak beter maken. Maar ook al mankeer je niets, dan kan een Ayurveda consult toch heel interessant zijn; als je op de hoogte bent hoe je constitutioneel precies samengesteld bent, kun je door een veel betere voedingskeuze en het bewust zijn van je levenshouding veel ziekten en klachten voorkómen!

Wat kost dit Ayurveda consult? 

Het tarief voor dit Ayurveda consult bedraagt € 159,=. Je mag contant afrekenen of in mijn praktijk gewoon even pinnen. Je krijgt een declaratieformulier voor je zorgverzekering. De volgende gereduceerde tarieven zijn van toepassing:

-je komt met z'n tweeën: € 138,= per persoon.

-Fulltime HBO of WO studenten tot 26 jaar: € 138,=

-je bent Ayurveda student/cursist bij een Nederlands instituut: € 138,=

-je bent yogastudent/cursist bij een Nederlandse of Belgische yogaschool: € 138,=

-je (gezins)inkomen is beneden modaal: € 138,=

Wat kosten vervolg-consulten?

Altijd € 55,= voor maximaal 1 uur. Wil je wederom alle ruimte van 2 uren: € 110,=. Vervolgconsulten kunnen alleen maximaal één jaar na het laatste consult.

Hoe maak ik zo snel mogelijk een afspraak?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 (of 024-6450316), of mij te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld altijd je telefoonnummer).

Ik wil geen Ayurveda consult maar een Ayurvedische massage.

Je kunt terecht voor de Ayurvedische stoelmassage of de volledige Ayurvedische oliemassage.

Heb je pijnklachten in je boven- of onderrug, zit het daar vast, of heb je nek- en/of schouderklachten? Dan is een Ayurvedische stoelmassage heel verlichtend, lekker losmakend en ontspannend. Het is een massage van je gehele rug, je schouder- en nekspieren. (Top)sporters en langzitters hebben veel baat bij af en toe zo'n heerlijke Ayurvedische stoelmassage. Er wordt gewerkt met unieke oliën en dat werkt nog lang na! Het tarief is € 26,50 (alleen contant). Deze massage duurt ongeveer 25 á 30 minuten.

De volledige Ayurvedische oliemassage is een bijzondere belevenis voor lichaam en geest. In de eerste plaats werkt ze pijnverlichtend, ontspannend en rustgevend. Er wordt met verschillende geneeskrachtige oliën gewerkt; de duur van deze massage bedraagt ruim meer dan een uur. Het tarief is € 95,=. Behandeling vindt alleen plaats na persoonlijk overleg, dus bel gerust! 

Thuisbezoeken:

Thuisbezoeken alleen bij 4 tot 5 aanvragen op één adres op dezelfde dag. Het tarief bedraagt dan € 138,= per persoon.  Tijdens het overleg wordt e.e.a. besproken.

-Op basis van mijn registratie bij de V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de grootte daarvan.

Registratienummers:

-VNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (mijn onderwijs): K5534

-CRKBO (mijn onderwijs): geldig tot 18-03-2021)