2017: NIEUWE GROEP SEPTEMBER 2017 IN NIJMEGEN ÉN ONS TRAININGSCENTRUM IN LELYSTAD. Een unieke Ayurveda opleiding, laag opleidingsgeld, hoog rendement! Binnen onze Hogeschool Ayurveda Geneeskunde (HAG) word je deskundig opgeleid in de Ayurveda Massagetherapie. Het doel is o.m. geheel zelfstandig een Ayurvedische massagepraktijk te vestigen. Onze opleiding is uniek in Nederland. Met de september-2017 groep meedoen? Lees hier de informatie. Je mag ook mailen of bellen of even bij me langskomen. 

Bellen kan naar 06-553 007 52 en mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (altijd binnen 48 uur antwoord).

Je leert niet alleen letterlijk de kneepjes van het vak maar je maakt ook een boeiende duik in de oorspronkelijke wereld van de Ayurveda. Niet met allerlei poespas maar in helder Nederlands. Onze opleiding is CRKBO/CPION geregistreerd en geaccrediteerd als HBO door de KTNO (K5534). 

Hoe ziet deze unieke opleiding eruit?

Eerst ga je voor vijf intensieve zaterdag-colleges naar Nijmegen. De data zijn:

9 sept - 7 okt - 28 okt - 11 nov en 16 dec. Steeds van 10 tot 17 uur.

Onderwerpen zijn dan o.a.:

  • oorsprong van de Ayurveda
  • mythe en wetenschap
  • metafysische onderwerpen
  • relaties met andere vedische wetenschappen
  • inleiding speciaal polsonderzoek
  • menstypologie
  • voeding en smakenleer
  • de oeroude cultuur waaruit de Ayurveda voortkwam

Veel van de onderwerpen vind je niet of nauwelijks in boeken; daarom zijn deze colleges van groot belang. Gedurende deze unieke Ayurveda opleiding bestaat er een ook een onderling email-verkeer waardoor het lesgeven tussen de bijeenkomsten gewoon doorgaat; maar dan in je eigen tempo en vanuit je eigen behoefte.

Naast deze serie colleges gaan we naar ons AYURVEDA TRAININGSCENTRUM in Lelystad! Gedurende 7 volle zondagen leer je daar letterlijk de kneepjes van het vak; je leert de traditionele technieken, de bijzondere hoofdmassages, de shirodhara, enz. Je leert ook van alles over de speciale Ayurvedische massage-oliën, van menging tot indicatie.

De data van deze zondagen zijn: 8 okt - 12 nov - 2018: 14 jan - 4 febr - 4 maart - 25 maart - 8 april. Deze laatste dag is tevens een afsluitdag met uitreiking der diploma's. 

Wil je je voor deze september 2017-groep inschrijven, mail dan even; je krijgt het volledige informatiepakketje gemaild met het inschrijfformulier.

KOSTEN: het totale lesgeld bedraagt slechts € 1185,= (mag in drie termijnen voldaan worden). Er is één studieboek nodig: De Ayurveda Snel Begijpen van Robert Swami Persaud (zie o.a. www.bol.com.nl of hier verkrijgbaar). Alle koffie, thee en dergelijke zijn kosteloos.

AYURVEDA OPLEIDING IN DRENTHE!

Ook in het Banyan Centrum in het prachtige Sleen (www.deyogaboom.nl) wordt vanaf september 2017 deze unieke en praktijkgerichte Ayurveda opleiding verzorgd. Ook daarvoor kun je je al inschrijven. In Sleen bestaat de opleiding uit 11 hele zondagen! Deze zijn: 24 sept - 22 okt - 12 nov - 19 nov - 10 dec - 2018: 7 jan - 11 febr - 11 mrt - 15 april - 6 mei - 3 juni. Alle dagen zijn van 10 tot 17 uur. Tussen de lesdagen door is er een voortdurend emailverkeer onderling waardoor het onderwijs gewoon doorgaat, maar dan in je eigen tempo! Ook deze opleiding in Sleen is er op gericht zelfstandig en deskundig de prachtige Ayurveda massagetherapie toe te passen! Heel mooi als je daar dus een fijne eigen praktijk mee kan starten.

Vraag de informatie kosteloos en vrijblijvend aan, daar zitten ook de inschrijfmogelijkheden bij. Het lesgeld bedraagt slechts € 1185,= (mag in drie termijnen voldaan worden) Er is één studieboek verplicht: De Ayurveda Snel Begrijpen van Robert Swami Persaud. Omdat de opleiding in Sleen geheel nieuw is kunnen er nog wat aanpassingen plaatsvinden. Deze zijn altijd in het voordeel van de student! Bel voor alle info gauw naar 06-553 007 52 of mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (altijd binnen 48 uur antwoord).