2017: NIEUWE GROEPEN SEPTEMBER 2017 IN WIJCHEN (weekenden), HET DRENTHSE SLEEN (zondagen) EN LELYSTAD (zondagen).

Open Huis zaterdag 24 juni van 11 tot 16 uur, welkom in Studio Alchemico, Kraaijenberg 80-03, Wijchen!

Binnen onze Hogeschool Ayurveda Geneeskunde (HAG) word je deskundig opgeleid in de Ayurveda Massagetherapie. Het doel is o.m. geheel zelfstandig een Ayurvedische massagepraktijk te vestigen. Onze opleiding is uniek in Nederland. Met de september-2017 groep meedoen? Lees hier de informatie. Je mag ook mailen of bellen of even langskomen. Bellen kan naar 06-553 007 52 en mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (altijd binnen 48 uur antwoord).

Je leert niet alleen letterlijk de kneepjes van het vak maar je maakt ook een boeiende duik in de oorspronkelijke wereld van de Ayurveda. Niet met allerlei poespas maar in helder Nederlands. Onze opleiding is CRKBO/CPION geregistreerd en geaccrediteerd als HBO door de KTNO (K5534).

 

Hieronder zie je de info over de opleiding zoals verzorgd in WIJCHEN in september 2017: 

Op de zaterdagen heb je les van 10 tot 17 uur.

Onderwerpen zijn dan o.a.:

  • oorsprong van de Ayurveda
  • mythe en wetenschap
  • metafysische onderwerpen
  • relaties met andere vedische wetenschappen
  • inleiding speciaal polsonderzoek
  • menstypologie
  • inleiding in de geheimen der Ayurvedische oliën: hun indicaties, kenmerken, samenstellingen enz.

Veel van de onderwerpen vind je niet of nauwelijks in boeken; daarom zijn onze mondelinge lessen van groot belang. De praktijklessen zijn op de zondagen van 11 tot 16 uur. Je leert de traditionele technieken, de speciale hoofdmassages, technieken uit de Panchakarma, shirodhara en navarakizhi. Wil je ook dit prachtige beroep of werk gaan uitvoeren? Je mag na een positieve eindbeoordeling deel uitmaken van mijn landelijk netwerk; ik wil mijn patiënten naar je doorsturen! Maar let wel: de opleiding is niet lang maar wel intensief. De groepen hebben maximaal 12 deelnemers. Ik vraag al jouw aandacht en jij krijgt al mijn aandacht.

 

De lesdagen (weekenden) in Wijchen zijn alsvolgt:

9 en 10 september - 7 en 8 oktober - 28 en 29 oktober - 11 en 12 november - 16 en 17 december - 2018: 13 en 14 januari - 3 en 4 februari - 4 maart (zondag). Tussen de lesdagen door is er een voortdurend emailverkeer onderling waardoor het onderwijs gewoon doorgaat, maar dan in je eigen tempo!

Wil je je voor deze september 2017-groep inschrijven, mail ons dan; je krijgt dan het volledige informatiepakketje gemaild met het inschrijfformulier.

KOSTEN: het totale lesgeld bedraagt € 1750,=. Het inschrijfgeld van €100,= wordt daarop in mindering gebracht. Het lesgeld dient in een keer voldaan te worden. Er is één studieboek verplicht: De Ayurveda Snel Begijpen van Robert Swami Persaud (zie o.a. www.bol.com.nl of hier verkrijgbaar). Alle koffie, thee en dergelijke zijn kosteloos, evenals het heerlijke Indiase slotdiner als afsluiting van deze bijzondere opleiding.

AYURVEDA OPLEIDING IN DRENTHE!

Ook in het Banyan Centrum in het prachtige Sleen (www.deyogaboom.nl) wordt vanaf september 2017 deze unieke en praktijkgerichte Ayurveda opleiding verzorgd. Ook daarvoor kun je je al inschrijven. In Sleen bestaat de opleiding uit 10 hele zondagen! Deze zijn: 24 sept - 22 okt - 19 nov - 10 dec - 2018: 7 jan - 11 febr - 11 mrt - 15 april - 6 mei - 3 juni. Alle dagen zijn van 10 tot 17 uur. Tussen de lesdagen door is er een voortdurend emailverkeer onderling waardoor het onderwijs gewoon doorgaat, maar dan in je eigen tempo! Ook deze opleiding in Sleen is er op gericht zelfstandig en deskundig de prachtige Ayurveda massagetherapie toe te passen! Heel mooi als je daar dus een fijne eigen praktijk mee kan starten.

Vraag de informatie kosteloos en vrijblijvend aan, daar zitten ook de inschrijfmogelijkheden bij. Het lesgeld bedraagt € 1750,=, het inschrijfgeld ad € 100,= wordt daarop in mindering gebracht. Er is één studieboek verplicht: De Ayurveda Snel Begrijpen van Robert Swami Persaud. Omdat de opleiding in Sleen geheel nieuw is kunnen er nog wat aanpassingen plaatsvinden. Deze zijn altijd in het voordeel van de student! Bel voor alle info gauw naar 06-553 007 52 of mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (altijd binnen 48 uur antwoord).

AYURVEDA OPLEIDING IN LELYSTAD!

Vanaf september/oktober 2017 verzorgen wij ook een unieke AYURVEDA opleiding in Lelystad! Heb je dáár interesse in? Mail dan alvast want de data daarvan worden binnenkort vastgelegd en gepubliceerd. Het zijn in elk geval ook 10 hele zondagen, ongeveer 1x in de maand.