HET AYURVEDA CONSULT.

Het consult is élke werkdag volgens afspraak en corona proof! Ook telefonische consulten mogelijk!

Het consult vindt plaats in Wijchen (dat ligt net onder Nijmegen) en is in principe éénmalig; het kan ruim twee uren in beslag nemen. Tijdens dit ene consult gebeurt het volgende:

-intake-gesprek.

Hierbij is (medische en Ayurvedische) aandacht voor alles waar je mee zit.

-pols- en tongonderzoek.

-als traditioneel opgeleid specialist gebruik ik bij het polsonderzoek uiteraard mijn eigen handen en geen (levenloze) instrumenten! 

-aan de hand van dit persoonlijk polsonderzoek wordt je constitutie (je persoonlijke type) uitgebreid uitgelegd.

-mijn polsonderzoek geeft ook inzicht in je medisch/fysiologische situatie. 

-op basis van mijn onderzoeken geef ik je adviezen voor je voeding, eventueel medicijngebruik en persoonlijke levensstijl. Al je vragen worden beantwoord.

-indien gewenst krijg je een recept voor een of enkele betrouwbare Ayurvedische medicijnen (heel eenvoudig via internet te bestellen of via je eigen drogist/apotheek).

Dit consult gebeurt in alle rust en vertrouwen. Ik schrijf alles helder op wat voor jou van belang is en dat krijg je mee. Er worden geen middelen aan je verkocht.

-Met welke klachten kun je terecht?

Je kunt met alle klachten terecht zolang je in staat bent mijn praktijk te bereiken. Begrijp goed dat ook de Ayurveda geen wondergeneeskunde is. De Ayurveda kan lang niet iedereen genezen, ze kan je echter wel heel vaak beter maken. Maar ook al mankeer je niets, dan kan een Ayurveda consult toch heel interessant zijn; als je op de hoogte bent hoe je constitutioneel precies samengesteld bent, kun je door een veel betere voedingskeuze en het bewust zijn van je levenshouding veel ziekten en klachten voorkómen!

-Het consult is corona proof! Of blijf thuis als je echt níet kan reizen!

Om je niet in verlegenheid te brengen geef ik je bij de kennismaking alleen een hand wanneer je dat zelf wenst.

De enige fysieke aanraking is bij het polsonderzoek. Het tongonderzoek vindt plaats met eenmalig te gebruiken tongspatels. Na het onderzoek geef ik je een desinfecterend doekje, maar voel je vrij om dat te accepteren.

Voor je geruststelling mag je weten dat ikzelf 100 % gezond ben en geheel klachtenvrij.

Toch een telefonisch consult? Ik heb daar een speciaal programma c.q. procedure voor. Bel of mail me even en ik zend het naar je!

Wat kost dit Ayurveda consult? 

Dit uitgebreide Ayurveda consult is in principe eenmalig waarvan het tarief € 159,= bedraagt (bij voorkeur pinnen in mijn praktijk). Je krijgt een declaratieformulier voor je zorgverzekering. Reductie: kom je samen met een metgezel (je partner of wie dan ook) dan is het totaaltarief mínder, namelijk eenmalig € 299,=. Dit geldt alleen voor de consulten in mijn centrum in Wijchen. In mijn praktijk  verkoop ik géén middelen omdat dat een naar mijn mening ongehoorde vorm van  commerciële belangenverstrengeling zou zijn.  Een  eventueel voor jou nuttig medicijn wordt via mijn recept verstrekt door jouw (fysieke of digitale) drogist! Wil je gewoon even telefonisch wat dingen vragen of bespreken? Bel gerust, het kost je niets!

Het tarief voor het telefonisch consult is hetzelfde (€ 159,=).

-En ná het consult?

Je gaat dan naar huis met persoonlijke en goed werkende richtlijnen, voedingsadviezen en een eventueel recept. Terugkomen voor vervolgconsulten mag altijd! Binnen een jaar na het laatste consult is het gereduceerde tarief dan slechts € 90,=. We gaan dan rustig kijken hoe het dan met je gaat en 'hoe verder'. 

-Is thuisbezoek mogelijk? 

Alleen in sommige situaties, dus na overleg én bij 3 of 4 behandelingen (alleen volwassenen) op hetzelfde adres op dezelfde dag. Ook is er een eenmalige normale kilometervergoeding á € 0,20 cent. 

-Hoe kun je mij zo gauw mogelijk spreken?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld je telefoonnummer svp). Je mag ook altijd vrijblijvend bellen voor info!

-Vrijwillige bijdragen: 

Voor mijn (onder zekere omstandigheden) gratis telefonische - en mailadviezen worden mij ook wel vrijwillige bijdragen aangeboden waarmee ik ook anderen weer van dienst kan zijn. Die mogen gestort worden op NL12 SNSB 0935 6198 44  ten name van de Stichting Ayurveda Samaadj. Altijd dank!

-Praktijk-adres: Mijn praktijk is gevestigd in Het Mozaïek, Campuslaan 6, 6602 HX  Wijchen. Het Mozaïek is een uniek cultureel centrum in Wijchen. Voor extra info en route kun je ook kijken op www.mozaiekwijchen.nl  en klikken op 'contact'. Parkeren bij ons is gratis.

-Vergoeding:

-Op basis van mijn officiële registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de hoogte daarvan. Diverse verzekeraars vergoeden níet, zoals de CZ. Anderen juist weer wél, zoals de VGZ. Het is niet mijn taak om aan de vele warrigheden in verzekeringsland aandacht te geven. Mijn taak is om jou een correct, holistisch en vooral effectief Ayurvedisch consult te geven waar je wat aan hebt. 

 Mijn registratienummers:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (mijn onderwijs): K5534

-CRKBO (mijn onderwijs): geldig tot 18-03-2021)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

Kortom: welkom in mijn praktijk, waar een heerlijke kop kruidige Ayurvedische thee ook voor je klaar staat!!