Op aanvraag verzorg ik lezingen/workshops in het gehele land voor groepjes vanaf 15 personen. Zo'n lezing duurt 3 uren en handelt over de Ayurveda en haar geneeskunde in brede zin (dus toepassingen, haar relatie met yoga, moderne wetenschap, enzovoorts). De totale prijs voor zo'n hele workshop bedraagt € 350,= plus reiskosten van € 0,19 per afgelegde kilometer (eerste 25 km vanuit Nijmegen kosteloos) en eventuele parkeerkosten. Deze prijs geldt voor Yogascholen, sportscholen en studiecentra. Met andere instellingen (patiëntenverenigingen, clubs zonder winstoogmerk, religieuze instellingen enz) overleg ik graag over wat mogelijk is. De Hogeschool Ayurveda Geneeskunde is geregistreerd bij de CRKBO en daarmee vrijgesteld van BTW voor haar lesaanbod. 

-Thuisbegeleiding voor ouderen in de regio Nijmegen.

Op verzoek begeleid ik in de wijde regio Nijmegen mijn oudere medemens. Vooral voor ouderen met dementie waarbij het een wens is om zo lang mogelijk thuis te blijven, kan ik goede diensten bewijzen. Ik vervang géén thuiszorg en verricht geen verpleegkundige taken. Mijn werk is aanwezig zijn, de (demente) oudere in haar/zijn waarde laten, eenzaamheid verminderen en een luisterend oor bieden. De bedoeling van zo'n begeleidingsproject is om kinderen/verwanten van de oudere te kunnen ontlasten en de oudere zelf zoveel mogelijk zinvolheid te geven in hun leven. Ik heb veel ervaring hierin en werk altijd met veel plezier en passie. In de regel kan dit een of meerdere uren per week. Kinderen of verwanten kunnen mij voor meer informatie bellen op 06-55300752 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een zo spoedig mogelijk contact. 

 

 

 

 

 

Voor al het bovenstaande kun je bellen naar: 06-553 007 52 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.