Op aanvraag verzorg ik lezingen/workshops in het gehele (vaste)land Nederland voor groepjes vanaf 15 personen. Zo'n lezing duurt 3 uren en handelt over de Ayurveda en haar geneeskunde in brede zin (dus toepassingen, haar relatie met yoga, moderne wetenschap, enzovoorts). De totale prijs voor de hele groep (dus niet de persoon)bedraagt € 290,= plus reiskosten van € 0,19 per afgelegde kilometer vanaf Wijchen en eventuele parkeerkosten (de toegangsprijs wat je dus aan de individuele deelnemer vraagt gaat buiten mij om en beïnvloedt mijn prijs niet). Deze prijs geldt voor yogascholen, sportscholen en studiecentra. Met andere instellingen (patiëntenverenigingen, clubs zonder winstoogmerk, religieuze instellingen enz) overleg ik graag over wat mogelijk is. De Hogeschool Ayurveda Geneeskunde is geregistreerd bij de CRKBO en daarmee vrijgesteld van BTW voor haar lesaanbod. 

Cursussen en lessen (voortkomend uit mijn door de CRKBO erkend lesaanbod en daarmee btw-vrij).

Speciale Ayurveda lessen in Lelystad.

Naast de geregistreerde Beroepsopleiding tot Ayurveda Massagetherapeut verzorg ik ook losse lessen. Binnen de Holisan BV in Lelystad bijvoorbeeld houd ik regelmatig lessen over verschillende Ayurvedische onderwerpen. Dit zijn zaterdag-lessen van 10.00 tot 17.00 uur. Lees hierover meer op www.holisan.nl of bel 0320-251313 (vraag naar Helena).

Les-onderwerpen.

Mijn lesaanbod dat ik eventueel in jouw eigen centrum of instituut houd, mag je rustig breed noemen. Voor yoga-liefhebbers houd ik lezingen over de oorspronkelijke yoga en haar vormen, waarbij ook de 'bijbel' van de yoga, de Sutra's van Patañjali, besproken wordt. Verder houd ik lezingen of lessen over de Ayurveda in zowel toegepaste als filosofische vorm, of over de Filosofie der Gnosis,  zowel die uit India (Sâmkhya) als Europa (Nâg Hammadi). Het doel van mijn lessen is om met mijn toehoorder op een zo leuk mogelijke manier inzichten te delen hetgeen ons aller geest verrijkt!

 

Voor al het bovenstaande kun je bellen naar: 06-553 007 52 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.