Op aanvraag verzorg ik lezingen/workshops in het gehele land voor groepjes vanaf 15 personen. Zo'n lezing duurt gemiddeld 2 tot 3 uren en handelt over de Ayurveda en haar geneeskunde in brede zin (dus toepassingen, haar relatie met yoga, moderne wetenschap, enzovoorts). Kosten: € 90,= plus reiskosten van € 0,19 per afgelegde kilometer (eerste 25 km vanuit Nijmegen kosteloos) en eventuele parkeerkosten. Ook verzorg ik de cursus: 'Eenvoudige Inleiding in de Theosofie'. Alle lessen vinden plaats in Wijchen, tenzij anders vermeld.

-Theosofie.

Zonder de Theosofie die vanaf 1875 Europa overspoelde, zouden de Westerse landen nauwelijks toegang hebben gehad tot welke Oosterse filosofie dan ook. Wat dat betreft heeft de niet onomstreden Helena Petrovna Blavatsky (1831-1891, onder kenners genoemd 'HPB' of 'Madame Blavatsky') baanbrekend werk verricht. Haar 'De Geheime Leer' en 'Isis Ontsluierd' vormen tot op de dag van vandaag onderwerpen van studies voor iedereen die in de diepere esoterische lagen van alle culturen geïnteresseerd is.  Het bespreekt levensvragen zoals:

-waar kom ik eigenlijk vandaan?

-waar leef ik voor? 

-waarom is er zoveel lijden? 

-wat of wie is 'God'

en natuurljk alle levensvragen waar je zelf mee loopt...

Mijn bedoeling is om een eenvoudige inleiding te verzorgen in deze diepgaande leer. Dat zal vijf avonden zijn (1 x in de week) van 20.00 tot 21.30 uur in mijn Centrum in Wijchen. Data en dagen doe ik in overleg met de belangstellenden. Telkens als er een klein groepje gevormd kan worden gaan we van start. Voor deze hele cursus vraag ik een kleine bijdrage van € 39,= (incl. koffie/thee). Meld je aan  op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of bel gerust even!

-Lichaamstraining bij o.a. chronische pijnen en depressie. En vitaliteit voor 50-plussers!

Mijn trainingen zijn erop gericht jou zoveel mogelijk te bevrijden van overbodige medicatie. Je schept een echte 'make-over' van jezelf. Ik werk vanuit de aloude traditie van de martial arts uit India (kalaripayyattu), China (Pak Meh Pay Kung Fu) en het moderne kickboksen. Vrees niet, je gaat niet sparren! Alles is veilig en onder controle. En het is nog leuk ook! Per ochtend van een uur zijn de kosten € 12,50 óf 5-strippenkaart van € 55,=. Deze lessen worden gegeven in Malden (bij Nijmegen). Bel gerust voor overleg. 

-Core-training vanuit Yoga/Pilates: genezend, losmakend en ontspannend.

Deze speciale trainingen worden verzorgd door de yogadocente Tara Visser. Kosten per les van 1 uur (in de avonden): € 11,50

-Meditatie en diepe ontspanning.

Zeer rustgevende, geleide meditatie, samen met de betoverende klanken van oude klankschalen. We zitten zo een heerlijk uur samen op avonden. Deze worden in overleg afgesproken. Bijdrage is € 5,=.

-Mannen van Nederland! Echte yoga voor jou!

Vanaf januari 2018 verzorg ik yoga voor mannen vanaf 40 jaar en (veel) ouder. Power, ontspanning, balans en stroming. Elke maandag- en dinsdagavond van 1900 tot 2000 uur. 10-rittenkaart € 115,= of 13,= per losse les. 8 januari 2018 gratis proefles. Eerst even aanmelden.  

Voor al het bovenstaande kun je bellen naar: 06-553 007 52.